GEORG OTS JA OLAVI VIRTA

  • June 7th, 2018 at 8:57 pm

– KAKSI KUNINGASTA

 

20.-22.07.2018 Original Sokos Hotel Viru/ Ravintola Merineitsi, Tallinna.

Georg Ots ja Olavi Virta – kaksi kuningasta. Aikamatka kahden rakastetun laulajan laulujen siivin!

Suomi vietti 100- vuotiasjuhlaansa 2017 ja nyt on Viron vuoro juhlia omaa 100- vuotiastaivaltaan. Georg Ots (1920-1975) on kautta aikain Suomessa yksi tunnetuimpia virolaisia, jos ei tunnetuin. Georg Otsin nimi tuo useimmille mieleen Saarenmaan valssin (Saaremaa valss), jonka säveltäjä oli myös legendaksi noussut Raimond Valgre. Georg Otsin ensimmäinen suomalainen levy ilmestyi v. 1957. Levy ilmestyessään oli myyntilistojen kärkipäässä, yhdessä Olavi Virran levytysten kanssa. Olavi Virta (1915-1972) on yksi Suomen eniten levyttäneistä artisteista. Monista hänen laulamistaan kappaleista on tullut iskelmämusiikin klassikoita.

Viru hotellin Merineitsi ravintolan konserteissa tehdään aikamatka näiden kahden rakastetun laulajan tunnetuimpien laulujen siivin. Lauluja tulkitsevat upeaääniset Rainer Vilu (Georg Ots) ja Jani Koskinen (Olavi Virta), säestyksestä vastaa 5- miehinen huippuorkesteri.

Merineitsi ravintolan buffet-illallinen paikallisista herkuista on mahdollista ostaa etukäteen ( suosittelemme) tai paikan päällä. Viron ainoassa show&dinner ravintola Merineitsissä on konsertin aikana avoinna myös baari.

”Georg Ots ja Olavi Virta – kaksi kuningasta” konsertit Viru hotellin Merineitsi ravintolassa:
Pe 20.07. klo 19
La 21.07 klo 14
La 21.07 klo 19
Su 22.07 klo 18Buffet-illallinen alkaa aina 1,5 h ennen ilmoitettua konsertin aloittamisaikaa. Esitys kuullaan kahdessa jaksossa, kesto 2 tuntia (sisältää 30 min väliajan). Iltaa voi jatkaa pikkutunneille saakka yökerhossa Cafe Amigo (ei sunnuntaisin eikä erikoistilaisuuksien aikana), konserttivieraille ilmainen sisäänpääsy.

”Georg Ots ja Olavi Virta – kaksi kuningasta” konsertin järjestäjä’: ÄäniDynamo Oy / Ristal International OÜ yhteistyössä Original Sokos Hotel Viru.Tule ja vietä unohtumaton ilta kauniin musiikin parissa.LIPUT MYYNNISSÄ NYT: https://www.tiketti.fi/Georg-Ots-ja-Olavi-Virta-Kaksi-Kuningasta-Original-Sokos-lippuja/54331https://viru.ee/fi/Merineitsi/Event/190https://www.piletilevi.ee/est/piletid/muusika/show/georg-ots-ja-olavi-virta-kaks-kuningat-kaksi-kuningasta-two-kings-57112/ Buffet – menu : https://viru.ee/files/Files/c5aa25b9-fbe0-443c-affd-ea4ae656ec13.pdf        

Comments are closed.