Jani Koskinen artistisivut

Viihteen todellinen monitoimimies,  laulaja/ näyttelijä JANI KOSKINEN, on ollut jo vuosikausia kysytty artisti yritysjuhlissa, yksityistilaisuuksissa, festivaaleilla ja ravintoloissa.

Hän on myös tuttu teatterin lavoilta monista menestysrooleista ja televisiosarjoista. Syksyllä 2017 ja kevällä 2018  Jani esiintyi Porin teatterissa suosituissa ”Harmony sisters”, sekä ”Tango d’amore” – musikaaleissa. Kesällä 2018 Jani Koskisen upeaa ääntä kuuli Sappeen kesäteatterissa, jossa Jani esitti Olavi Virtaa ” On kesäyö” – musikaalissa. Kesällä 2019 Jani Koskinen palaa Sappeen kesäteatterissa tällä kertaa vanhemman Olavi Virran rooliin. Syksyllä 2019 Jani Koskinen vierailee Rauman Kaupunginteatterissa, musiikkikomedian ”Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä”- pääroolissa. Ensi-ilta 14.09.2019.

04.07.2019 ilmestyi Jani Koskisen Kesäyö- CD, sopivasti Olavi Virta- musikaalin ensi-iltaan. Levyltä löytyy mm. tutut kappaleet ”Tyttö metsässä” ja ”Yö kerran unhoa annoit” uusina sovituksina ja Janin komeasti tulkitsemana. Lisäksi uutta materiaalia on ollut tekemässä lauluntekijöitä tunnettujen artistien ja yhtyeiden takaa.

Levyn avausraita “Älä sotke mun tarinaa” biisin säveltäjä,  Jyrki Telilä oli Topi Sorsakosken luottokitaristi ja Jyrkin hienoa kitarointia kuullaan myös tällä levyllä.
“Kiitollinen” on Jari Latomaan sävelkynästä. “Yhden yön laulu” on puolestaan Mikko Kangasjärven säveltämä. He ovat paremmin tunnettuja mm. Yö-yhtyeen tuotantotiimistä jo 2000- luvun alusta ja bändistä monen vuoden ajalta. Kyseinen tiimi oli tuottamassa YÖ-yhtyeen studioalbumeita, joiden myynnit ovat saavuttaneet moninkertaista platinaa ja kultaa.

KEIKKAMYYNTI:

Ristal International

tel.: +358 500 613271

Tommi Piipponen / Ohjelmatoimisto Terminaali

E- mail: tommi@ohjelmatoimistoterminaali.fi

tel.: +358 40 593 7451

TIEDOTUS, HAASTATTELUPYYNNÖT:

Risto Lassila / Äänidynamo Oy

E- mail: risto.lassila@aanidynamo.con

tel.: +358 500 613271

LINKKEJÄ:

Janin virallinen fb-sivusto:

https://www.facebook.com/janikoskinenvirallinen/