Hei yrittäjä!

Juuri sinä! Onko yrityksesi varjossa?Onko sinulla hyvä tuote, mutta ihmiset eivät löydä tarjoamaasi palvelua?Markkinointi maksaa liikaa?Älä masennu.Me valmistamme toiveittesi perusteella esittelyvideon, jolla voit näppärästi markkinoida yritystäsi!Teemme sinulle kaiken valmiiksi alkaen suunnittelusta lopputuotteeseen.Osaavan työryhmämme palvelu sopii sinulle, yrityksesi koosta riippumatta. Verkostollamme on yhteys myös ulkosuomalaisiin medioihin, joten voit tavoittaa ihmisiä yli Suomen rajojen.Lähetä viesti ja kysy rohkeasti meiltä lisää!

Kohta on kesä!:)

Asiat ja hommat alkavat vähitellen palautua toivottavasti mahdollisimman normaaliksi kesän kuluessa. Voit siis tilata Jani Koskisen keikalle. Tilauksen voit tehdä jo nyt, mutta turvallisinta on varata esiintyminen aikaisintaan heinäkuulle. Peruutuksen sattuessa olemme joustavia ja seuraathan myös koronaohjeita ja säädöksiä.

Voit lähestyä meitä sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteystiedot löytyvät www.aanidynamo.com. Olemme myös Instagramissa, sekä Twitterissä ja Facebookissa. Toivottavasti nähdään ja kuullaan livenä pian! Sitä odotellessa voit tutustua Jani Koskisen uusimpaan kappaleeseen ja myös muuhun tuotantoon Spotifyssa.